Zoran Bogdanović imenovan je za Generalnog irektora REIWAG-a u Srbiji

REIWAG-a u Srbiji

Zoran Bogdanović je profesionalni menadzer sa preko 25 godina iskustva u maloprodajnoj i multinacionalnoj industriji telekomunikacionih nekretnina u Evropi, Africi i na Bliskom istoku.

 

Pre nego što se pridružio REIWAG facility services Srbija, Zoran Bogdanović je bio rukovodilac građevinskih sistema u ,,MTN Nigeriji", gde je bio zadužen za upravljanje nabavkama za sisteme, projektovanje, instalaciju, naručivanje usluga širom zemlje i upravljanje timom od 15 godina za sve sistemske podrške.

 

Pre uloge u Nigeriji, gospodin Bogdanović je bio generalni direktor ,,RED d.o.o", gde je pokazao izuzetne liderske sposobnosti i strateško razmišljanje. Pod njegovim vođstvom, RED d.o.o. je ostvario značajan rast i uspeh u industriji usluga konkurentnih objekata.

 

Gospodin Bogdanović donosi u REIWAG Srbiju dragoceno iskustvo u razvoju nekretnina,upravljanju i osnivanju objekata u poslovanju na ,, Green-field “ operacijama.

 

Odluka Reiwag-a da dovede Zorana Bogdanovića, pokazuje njenu posvećenost pružanju izuzetnog kvaliteta usluga svojim klijentima i daljem uspostavljanju sebe kao lidera u industriji upravljnja objektima.