Naš cilj je zadovoljstvo klijenta!

Vizije, strategije i ciljevi REIWAG Grupe

Uspeh i ugled Reiwag grupe kao “kvalitetnog pružaoca usluga“ može se jednostavno objasniti: Klijenti su zadovoljni uslugom najvišeg kvaliteta, inovativnim rešenjima i individualnim pristupom. Moto REIWAG-ovih zaposlenih glasi: „Želimo zadovoljiti naše klijente“. Taj zahtev obvezuje sve saradnike – juče, danas i u budućnosti. Promene u „Facility Managementu“ događaju se velikom brzinom. Zbog toga REIWAG ostaje uviek u pokretu i veran najstrožim kriterijumima kvaliteta. To je obećanje dato našim klijentima.

 

Klijenti REIWAGa uživaju preciznost i prefekciju bez kompromisa

Jedna od osnova uspešnog „Facility Managementa“ je: „Poznavanje poslovanja klijenta“. Zbog toga su sve usluge REIWAGa tako koncipirane po potrebi klijenta:

Kompetentna, efikasna i konstantno visok kvalitet na usluzi klijentima. Samo na takav naćin mogu svi klijenti REIWAGa uživati u vrhunskom kvalitetu i dobro usklađenim uslugama na najvišem nivou.

Preciznost u izvršavanju usluga, perfekcija u rešenjima – bez kompromisa. Tako ostaju REIWAG i Vi kao cenjeni klijent, uvek na prvom mestu.

 

Inovacije donose prednosti REIWAGovim klijentima

Nije najeftinije rešenje najbolje, već trajno ekonomično rešenje. Nekretnine i tehnologija se brzo razvijaju – a time i zahevi za pružaoce usluga. Zbog toga je važno već danas misliti na sutra.

Zavisno da li se radi o poboljšanju efikasnosti u jednom novom objektu ili o projektu sanacije jedne starije nekretnine, sa REIWAGovim rešenjima ste uvek korak napred.

Sa inteligentnim i inovativnim REIWAGovim rešenjima dobijate uvek novi impuls za dugoročno očuvanje vrednosti nekretnine. Naravno, prilagođena su svim područjima „Facility Managementa“ i uviek individualno potrebama klijenata.

 

„Garancija kvalitete“ znaći čvrsto i sigurno držanje uzdi

Garancija najboljeg kvaliteta znači čvrsto i sigurno držanje uzdi u vlastitim rukama. Zbog toga se REIWAG brine da kao „jedan za sve“ pružalac usluga sprovodi gotovo sve usluge direktno putem sopstvenih ljudskih resursa.

Samostalno pružanje usluga kod REIWAGa iznosi oko 90%, samo mali deo retkih ili specijalnih usluga (npr. za vreme garantniog roka) sprovode se preko partnerskih firmi.

Takoer i te partnerske firme REIWAGa pažljivo su odabrane i rade u skladu sa najstrožim kriterijumima kvaliteta REIWAGa. To čini REIWAG nezavisnim i fleksibilnim za klijente. U praksi: kompetencija, efikasnost na najvišem nivou kvaliteta.