Dobro obavljen posao!

Čišćenje zgrada

Sa više od 100 godina iskustva firma REIWAG je jedan od predvodnika u područiju čišćenja i higijene. Za očuvanje vrednosti Vaše nekretnine profesionalno i redovno čišćenje je imperativ. Zajedno s Vama razrađujemo individualnie koncepte koji odgovaraju traženim standardima i osiguravamo  transparentnost troškova.

REIWAG nudi celokupna rešenja za čišćenje svih unutrašnjih i spoljašnjih površina Vaših nekretnina. Nezavisno da li se radi o poslovnoj zgradi, tržnom centru, industrijskoj hali, bolnici ili staračkom domu - upotrebi ćemo odgovarajuće metode čišćenja i svakodnevno ih koristiti.

Generalno čišćenje obavljaju naši stučnjaci. Bez obzira da li se radi o čišćenju fasada, prozora ili podnih površina – nova tehnologija i dugogodišnje iskustvo se jako dobro nadopunjuju te daju najbolji rezultat.

Takođe na zahtev klijenta stavljamo na raspolaganje i higijenski potrošni materijal. Od papirnih ubrusa do osveživača prostora. Sve je moguće. Pitajte nas.

Mi smo majstori svog zanata. I na papiru!

Kvalifikacije i besprekidno usavršavanje naših zaposlenih svih profila temelj su našeg useha. Dakle, učinak se može postići na najbolji način i može ispuniti sve zahtve.

Prednosti na prvi pogled:

  • Optimalni rezultat primenom moderne tehnologije i inovativne opreme
  • Koncepti čišćenja primereni potrebama, smanjuju troškove i štite okolinu
  • Vrhunski kvalitet usluge rezultat je konstantne kontrole kvalitete
  • Uvek dostupni - 24/7/365