Mi nosimo za Vas!

Poštanske usluge

Poštanske usluge na licu mesta

Mnoge kompanije koriste usluge prikupljanja i  distribucije unutrašnje pošte, kovertiranje i slanje na dnevnom nivou a sve od strane našeg specijalno obučenog osoblja za poštanske usluge.

Isporučena pošta od strane poštanskih servisa se prihvata, sortira i distribuira na različita odeljenja.
Odlazna pisma i pošta će se prikupljati sa odeljenja, ako je potrebno, i kovertirati. U zavisnosti od potreba kupca, svi ulazi i izlazi se beleže u odgovarajući post-knjige (takođe elektronski).

Dolazni paketi i isporuke kurirske službe su primljeni od strane primaoca, a zatim upućeni zaposlenima. Isporuka i pakovanja, koji su namenjeni za isporuku, može se prikupiti u našoj pošti i prosleđuje se u odgovarajuće kurirske službe. Za isporuke koje su posebno hitne ili moraju biti efikasnije, naši zaposleni su, naravno, takođe dostupni za dostavu.

 

Spoljni pošta

Naši zaposleni rade i kopiranje, štampanje i umetanje  proizvoda sa nekoliko hiljada mejlova dnevno. Servis je baziran na poverenju. Potrebne adrese i podaci za slanje se neopozivo brišu nakon što je zadatak za štampanje završen. U originalnim vremenskim otpornim pakovanjima Vaša pošta će biti poslata lično.


Externe Poststraße

Tag genau verlassen Mailings und Massensendungen aus unserer Poststraße im Auftrag unserer Kunden das Haus. Unsere hausinterne Kopier-, Druck- und Kuvertieranlage fertigt täglich mehrere tausend Aussendungen. Ein Service das auf Vertrauen gegründet ist. Die zur Versendung übermittelten notwendigen Adressen und Daten werden nach erfolgtem Druckauftrag  unwiderruflich gelöscht. In originalen wetterbeständigen Postkisten werden Ihre Aussendungen von unseren Mitarbeitern persönlich zum nächsten Verteilerzentrum gebracht.