REIWAG unapređuje zimsku službu kupovinom novog vozila za čišćenje snega.

News

 

Novonabavljeno vozilo, dizajnirano za zimsku službu, opremljeno je tehnologijom nove generacije tako da se može efikasno nositi sa zadacima uklanjanja snega i čišćenja. Sa svojim izvanrednim karakteristikama i specijalizovanim priključcima (rasipač soli i raonik), vozilo obećava da će poboljšati rad REIWAG-a, obezbeđujući bezbednost tokom korišćenja i efikasan učinak.

,,Sa zadovoljstvom predstavljamo novo vozilo za čišćenje snega našim radnicima i klijentima“, rekao je [Zoran Bogdanović], generalni direktor REIWAG Faciliti Services-a. „Kao kompanija posvećena pružanju najvišeg  standarda pri upravljanju objektima , ova investicija nam omogućava da unapredimo naše zimske usluge i bolje razumemo i zadovoljimo potrebe naših klijenata.

Inspektori zdravlja i bezbednosti su izvršili detaljan pregled vozila zimske službe i potvrdili da ono ispunjava sve bezbednosne propise. Pohvalili su REIWAG što je kupio vozilo koje je u vrhunskom stanju, osiguravajući da je u potpunosti operativno i spremno da odgovori zahtevima zimskog vremena.